left

ویزا توریستی کانادا

main qimg 219400ac96fb4f781e50dee06ca2ec20

ویزای توریستی کانادا | هزینه، مدارک، با دعوت نامه، بدون دعوتنامه

       هدف ویزای توریستی کانادا گردشگری، تفریح و یا بازدید از دوستان و یا خانواده است. شما با دریافت ویزای توریستی کانادا می توانید تا 6 ماه بدون فاصله در این کشور اقامت داشته باشید، اما مجاز به کار کردن و یا تحصیل در کانادا نخواهید بود.

Br2ftWYiVO

انواع ویزای توریستی کانادا

  • ویزای توریستی یک بار ورود
  • ویزای توریستی چند بار ورود

هر دو نوع این ویزاها تنها برای مدت زمانی مشخص معتبر هستند و پس از به پایان رسیدن تاریخ انقضا دیگر قابل استفاده نخواهند بود.

ویزای توریستی یک بار ورود کانادا:

       با این ویزا شما قادر خواهید بود تنها یک بار وارد کشور کانادا شوید و پس از ترک این کشور، باید دوباره درخواست ویزا دهید. به یاد داشته باشید که برای سفر به ایالات متحده آمریکا، برای ورود دوباره به کانادا نیازی به ویزا نخواهید داشت.

ویزای توریستی کانادا مولتی:

ویزای توریستی چند بار ورود کانادا به شما این اجازه را می دهد که با توجه به مدت زمان پاسپورت خود، به دفعات نامحدود وارد کشور شده و در هر بار ورود تا 6 ماه بدون محدودیت در کانادا اقامت داشته باشید. این ویزا یک ماه پیش از اتمام تاریخ پاسپورت باطل می شود.

aid1363047 v4 728px Get a Canadian Visa Step 6 Version 3

شرایط ویزای توریستی کانادا:

موارد زیر به عنوان شرایط ویزای توریستی کانادا توسط سفارت این کشور تعیین شده است و در صورت دارا نبودن آنها درخواست ویزای شما رد خواهد شد.

  • پاسپورت معتبر
  • برخورداری از سلامت کامل جسمی و ذهنی
  • داشتن منابع مالی کافی برای هزینه ها در کانادا
  • ارائه ضمانت نامه و تعهد بازگشت به کشور
  • برنامه ریزی برای اقامت کوتاه و محدود در کانادا
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • اثبات این موضوع که عملی بر علیه امینت ملی کشور کانادا انجام نخواهید داد.
  • پیروی از قوانین کانادا در مدت اقامتتان در این کشور
  • ممکن است نیاز به انجام برخی آزمایشات پزشکی ( مانند ایدز، هپاتیت، سل و...) باشد.
    visa 650x400 51524017729

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا:

در اولین گام بهتر است اطلاعات کاملی درباره ی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا کسب کنید و مطمئن شوید که مستعد دریافت این نوع ویزا هستید یا خیر.

گام نخست:  مشخص کردن نحوه ارائه درخواست ویزای توریستی کانادا

درخواست ویزای توریستی کانادا به دو صورت امکان پذیر است:

ارائه درخواست روی کاغذ: در این روش شما باید مدارک مورد نیاز و مبلغ ویزای توریستی کانادا را به یک از دفاتر وک در کشورهای همسایه ارائه دهید. در ارائه درخواست کاغذی، امور انگشت نگاری و عکس برداری خود را نیز انجام دهید.

ارائه درخواست به صورت آنلاین: در این روش شما مدارک خود را به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال می کنید.

گام دوم: ساخت حساب کاربری و آپلود مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا: در این مرحله با مراجعه به وب سایت سفارت کانادا (Canada.ca) یک حساب کاربری می سازید و از این طریق مدارک درخواستی ویزای توریستی کانادا را ارسال می کنید.

گام سوم: پرداخت هزینه ها: پس از آپلود مدارک درخواستی ویزای توریستی کانادا، باید هزینه های مرتبط با بررسی مدارک و انگشت نگاری خود را پرداخت نمایید.

گام چهارم: انگشت نگاری: پس از پرداخت هزینه ها، در صورت نیاز، شما سی روز مهلت تا دارید تا برای انجام انگشت نگاری به یکی از دفاتر انگشت نگاری کانادا مراجعه کنید.

گام پنجم: در صورتی که با درخواست ویزای شما موافقت شود، باید پاسپورت خود را به یکی از دفاتر وک پیکاپ کنید تا در مدت زمانی 3 الی 5 روزه، ویزای شما در پاسپورتتان الصاق شود.

canada visa application form 1 1544018882455

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا:

  • یک قطعه عکس 3.5*4.5 که اخیرا گرفته شده باشد.
  • ارائه گذرنامه با حداقل یک سال اعتبار و پاسپورت های قبلی که دارای مهر ویزا می باشند.
  • ترجمه سند ازدواج
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه مدارک شغلی
  • سوابق بیمه تأمین اجتماعی
  • اجازه خروج برای فرزندان زیر 18 سال
  • کارت پایان خدمت
  • کارت ملی
  • سند ملکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانش آموزان و دانشجویان)
  • تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی کانادا برای هر نفر به صورت مجزا
  • ارائه نامه تمکن مالی مهر شده به زبان انگلیسی و پرینت گردش حساب 6 ماهه
    s21

نکات اخذ ویزای توریستی کانادا:

  • شما به عنوان متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید بتوانید تمام هزینه ها را با دلار کانادا پرداخت کنید.
  • در صورت درخواست خانوادگی ، تمام اعضای خانواده باید به صورت همزمان و در یک مکان درخواست خود ارائه دهند.
  • فرزندان نیز به عنوان افراد وابسته به خانواده باید تمامی شرایط مور نیاز را دارا باشند. لازم به ذکر است که سن وابستگی از 19 به 22 تغییر یافته است.
  • شهروندان برخی از کشورها برای دریافت ویزای توریستی کانادا باید اطلاعات هویتی خود شامل اثر انگشت و عکس ارائه دهند.